Blog

 • Privacywetgeving Algemeen

  Privacywetgeving Algemeen

  Wanneer overtreedt je de privacywet (niet)?

  Wil je je eigendommen beschermen? Kies dan voor een manier die het minst inbreuk maakt op de privacy van andere mensen. Zo overtreed je de wet niet.Het hangt van de situatie af of je in overtreding bent.

 • Beveiliging is een ICT vraagstuk

  Beveiliging is een ICT vraagstuk

  IP technologie is onontbeerlijk en vormt met het internet de basis voor vrijwel alle hedendaagse technische infrastructuur. Daarmee zijn complexe uitdagingen ontstaan op het gebied van kostenbeheersing en veiligheid voor meldkamers, beveiligingsbedrijven, installatiebedrijven en uiteindelijk de eindgebruiker. Volgens DVRS is beveiliging een ICT vraagstuk en wij hebben ons in antwoord op dit vraagstuk gespecialiseerd om met onze ICT de veiligste omgeving te creëren voor videoverificatie en gebouwmanagement.

 • De installateur moet meer een ICT-er worden

  De installateur moet meer een ICT-er worden

  De beveiliging van panden en winkels mag in de afgelopen jaren in essentie hetzelfde zijn gebleven, de technologische mogelijkheden van camera- en andere beveiligingssystemen zijn de laatste jaren enorm doorontwikkeld: betere kwaliteit van de beelden, live-feed mogelijkheden en verschillende manieren van data vergaren zijn haast niet meer weg te denken in de ‘moderne’ beveiliging.

 • Beveiliging als een service

  Beveiliging als een service

  Onder de huidige economische omstandigheden kijken bedrijven naar de consolidatie van veiligheidssystemen voor meer financiële voordelen. Aangezien de markt voor fysieke beveiliging is gemigreert naar op IP gebaseerde systemen voor een hoger rendement op investering, neemt de vraag naar zelfstandige, gepatenteerde beveiligingssystemen af. Dit zorgt voor een geleidelijke integratie van gebouwsystemen en IT-afdelingen en bevordert een uniforme, uiterst veilige benadering van beveiliging en data-infrastructuren.

 • Remote en centraliseren, beheer veiligheid vanuit één centraal punt.

  Remote en centraliseren, beheer veiligheid vanuit één centraal punt.

  De uitdagingen waar grote organisaties zoals supermarkten en Retail ketens met veel vestigingen voor staan, is enorm. Logistiek, medewerkers, huisvesting en niet te vergeten veiligheid, zijn er enkele.

 • Slimme beveiliging is meer dan alleen een intelligente camera

  Slimme beveiliging is meer dan alleen een intelligente camera

  Slimme beveiliging is meer dan alleen een intelligente camera. Iedereen kent die reclame van “even Apeldoorn…” waar de tech entrepreneur demonstreert hoe intelligent zijn product wel is. Niet wetende dat hij zojuist twee inbrekers toegang heeft verschaft tot zijn intelligente designhuis en zijn nog intelligentere designauto.

 • Welke gevolgen hebben de wijzigingen in de RPBR voor de VTC, PAC en installateurs?

  Welke gevolgen hebben de wijzigingen in de RPBR voor de VTC, PAC en installateurs?

  De overgangstermijn van 8 maanden na het in werking treden van de wijzigingen in de RPBR, 1 april 2019 voor is ruimschoots voorbij en is sindsdien officieel. Maar al te vaak komen wij in de praktijk nog camerasystemen tegen die voor videoverificatie naar een meldkamer moeten worden gebracht maar waar het schort aan de projectie, installatie en veiligheid. Dat heeft gevolgen voor het accepteren en aansluiten van beelden in een meldkamer. We frissen daarom nog maar eens de gedachten op met het artikel uit 2018 dat we hier nog een keer publiceren voor iedereen die belang heeft bij een, gedegen en veilig camerabeveiligingsplan en systeem voor het gebruik van videoverificatie.