Ondersteuning: +31(0)85 020 77 36 info@dvrsolutions.nl

Wat doen wij?

Wij leveren Videomanager,

het betaalbare VMS met
lage operationele kosten.

Videomanager

Veiligheid

Het gebruik van Videomanager geeft u een veilig gevoel.
De alarmcentrale beschikt in het geval van een overval- of inbraakalarm snel over live- en pre-alarm videobeelden waardoor de centralist direct een juiste inschatting kan maken van de situatie, daarom is Videomanager uitermate geschikt voor Live View.

Videomanager

Videomanager bevat enkele belangrijke technische innovaties waardoor de alarmcentrale in staat is om video-verificatie bij een alarmmelding te garanderen. Zo worden alle aansluitingen real-time gemonitord en zal er bij uitval en herstel een melding binnenkomen op de alarm ontvangers van de meldkamer. Ander belangrijk aspect is de communicatie beveiliging,

wat betekent dat alle verbindingen tussen object locatie en de meldkamer middels Transport Layer Security encryptie (TLS) zijn versleuteld.

Integraties

Videomanager biedt u daarnaast de mogelijkheid om via camerabeelden specifieke objecten te monitoren en bedienen zoals een slagboom, daarbij kan de meldkamer centralist gebruik maken van de eventueel ingebouwde intercom functie.

Efficiency

Videomanager maakt snelle inzet van uw middelen mogelijk en draagt daarmee bij aan uw verbeterde resultaat. Snelle reactietijden en afhandeling van alarmen in de meldkamer. Doelmatige inzet van middelen en lage investeringskosten. Kortom u bent in staat de performance van uw medewerkers, afhandeling van alarm meldingen en veilig stellen van beelden enorm te verbeteren en operationele kosten te verlagen.

Functionaliteit

Videomanager is lokaal en als cloudoplossing te gebruiken, met of zonder hardware afhankelijk van de doelstelling. Hardware is beschikbaar voor eenvoudige tot zeer complexe toepassingen. De software heeft in de basis alle functionaliteiten die nodig zijn voor professioneel video management. Daarnaast zijn er voor specifieke doeleinden variërende intelligente modules die eenvoudig inzetbaar zijn. Op deze wijze voorziet u in de beste oplossing voor videoverificatie. Voor opslag van beelden zijn er diverse opties zoals lokaal, in het eigen netwerk (NAS) of extern in het datacenter.

Optioneel

U kunt eenvoudig een Videomanager gebruikers account aanvragen waarmee u met een internet aansluiting overal toegang heeft tot uw camera’s en platform onafhankelijk inlogt met iedere beschikbare webbrowser.

veiligicon

Veilig

schaalbaaricon

Schaalbaar

firewallicon

Firewall vriendelijk

Plugins voor speciale doeleinden

MKB Intelligence Plus

Detecteer bezoekers die een Virtual Fence passeren, het herkennen is richting gevoelig en telt personen apart in een, twee of tegenovergestelde richtingen. U kunt ook personen waarnemen als ze tegelijk de Virtual Fence passeren (Tail Gating) en gewaarschuwd worden als een maximaal aantal personen is bereikt. U kunt kiezen voor vier detectie modi, in een specifieke richting, 1 of 2 afzonderlijke richtingen, of richting 1 minus richting 2, bijvoorbeeld het aantal mensen dat de weg oversteekt in richting 1 minus het aantal mensen dat de weg oversteekt in richting 2.

Advanced Detect Plus

advanced detect plus

Deze module biedt een geavanceerde detectie plug-in voor Videomanager, ontworpen om elk significante activiteit in uw videobewakingsgebied te detecteren.
Het is gebaseerd op een robuuste voorgrond 3D detector van OpenCV, wat u ziet in het rood in de afbeelding. Het is niet gevoelig voor camera trillingen en heeft een uitstekend aanpassingsvermogen in een ruisvolle omgeving. Er zijn verschillende parameters waarmee u de detector instelt, zoals een afmeting filter en een perspectief kalibratie.

Detect & Track Plus

activity tracker plus

Deze module biedt een professionele detectie plug-in voor Videomanager, ontworpen om elk significant object op te sporen en te volgen in omvangrijk te monitoren gebieden. Stel eenvoudig een aantal voorwaarden zoals minimaal te overbruggen afstand, of de aanwezigheid (tijdsduur) van het object en Virtual Fences om een waarschuwings- melding te activeren. Het is veel krachtiger dan conventionele bewegingsdetectie, het kan binnendringen detecteren in grote gebieden, zelfs als indringers slechts een paar pixels hoog zijn.

LPR Plus

Deze module waarschuwt wanneer kentekens herkend of zelfs niet herkend worden met behulp van een koppeling naar een kenteken bestand of database met vastgelegde kentekens. U kunt LPR Plus ook aansluiten op uw back-end systemen zoals aanwezigheidsregistratie met behulp van database functionaliteit. Tevens kunt u vanuit de video-router verschillende sturingen regelen zoals een slagboom openen of een parkeersysteem realiseren door informatie zoals tijdsregistratie te raadplegen en te koppelen met een betaalautomaat.

Keyword Detect Plus

Tekst Overlay Plus

Deze module voorziet in een methode om in een vooraf te definiëren gebied van het camerabeeld tekstregels uit een opgegeven tekstbestand over dit gebied te leggen. U kunt alarm triggers instellen als een bepaald zoekwoord of zin(deel) wordt gedetecteerd in de tekst. U kunt deze module gebruiken om tekst van externe applicaties mee te nemen in uw video’s, wanneer de tekst in het bestand is gewijzigd wordt de tekst door Videomanager in de video bijgewerkt.

Reduced Play Plus

film-strip-cut-edit-scissors-512

Met Reduce Play plus kijkt u vele uren aan videobewaking opnames in een paar minuten terug. Gebruikers lokaliseren belangrijke events, bereiken events snel en halen meer waarde uit opnames. Met een reeks geavanceerde analyse tools zoals; virtual counting fences of 3D-representatie van gedetecteerde activiteit uit uw camera maakt u gedegen analyses. Reduce Play plus wordt geleverd als een autonome user interface, terwijl de recorder engine in Videomanager als een module wordt geïntegreerd.

Barcode Plus

barcode plus

Met deze module kunt u Barcodes en QR-codes maken en scannen. U kunt een lijst van barcodes maken die bij het scannen een melding activeren, een programma uitvoeren, een geluid afspelen of een I/O module activeren om een deur of slagboom te openen, er zijn talloze functionaliteiten mogelijk.

Face Recognition Plus

Gezichtsherkenning

Deze module activeert een alarm bij herkenning van gezichten (ogen optioneel). U kunt dit alarm gebruiken om uw bestaande toegangscontrole systeem uit te breiden, een alarmmelding activeren, een programma uitvoeren, een geluid afspelen of een I/O module aansturen om een deur of slagboom te openen, er zijn talloze functionaliteiten mogelijk.

Het Videomanager camera management platform vermijdt in tegenstelling tot gebruikelijke oplossingen;

Risico’s van hoog bandbreedte verbruik, Security & Privacy kwetsbaarheden en beperkte camera selectie. Videomanager levert Intelligent Bandwidth Management, complete Privacy Encryptie en ondersteunt een breed scala aan IP camera’s en video encoders voor analoge camera’s.

Klanten krijgen de voordelen van hosted camera management en -opslag, waaronder; Lagere TCO (Total Cost of Ownership). Inzet na gelang de vraag en gecentraliseerd beheer, Flexibiliteit in het veilig opslaan van video in een datacenter, op een lokaal medium of gecombineerd.

Hosted Architecture

Met Videomanager monitoren, opnemen en alarm meldingen verifiëren door hoge kwaliteit videobeeld. Opvolging geven door de juiste informatie. Geen speciale hardware of merk gebonden faciliteiten op de werkvloer. Geen contracten met onduidelijke en dure licenties. U hoeft geen speciale software of app’s te installeren en te configureren.

Compleet VMS

Videomanager is Web gebaseerd. Met het Videomanager camera platform krijgt u krachtige monitoring door eenvoud en betrouwbaarheid.  Bekijk live beelden of video opnames op elk gewenst smart device. Gebruik de web interface om camera’s met slechts een enkele klik te selecteren en live streams te bekijken.

Storage Plus

Videobeelden worden real-time opgeslagen op locatie en in het datacenter. Camera’s en de videorouter worden continu bewaakt zodat beelden altijd beschikbaar zijn. Videomanager biedt u flexibiliteit om beeldmateriaal op te slaan in de veilige omgeving van het datacenter of faciliteert opslag lokaal op een NAS veilig achter uw firewall.

Maandelijks betalen

Afhankelijk van uw situatie of toepassing kiest u uit de oplossing die u wilt of het nu gaat om 2 of 200 camera’s. Met of zonder een software plug-in voor speciale doeleinden, betaal alleen voor wat u nodig heeft. Het betalingsmodel van het Videomanager camera platform  is gebaseerd op maandelijkse abonnementen.

Added Value

IP Camera

Als ontwikkelaar bieden wij de mogelijkheid het Videomanager systeem uit te breiden met ondermeer OEM IP Camera’s. Als onderdeel van een nieuw project of als uitbreiding op een bestaande locatie. In de meest voorkomende uitvoering en toepassing en met een grote diversiteit aan specificaties. Eenvoudig tot intelligent. Dome, Mini-dome en Box camera, met of zonder PTZ en variërend in megapixel. Een perfecte combinatie met Videomanager.

Control

Naast IP camera oplossingen bieden we aanvullend op Videomanager, Relay- en Web Relay box oplossingen die in combinatie met Videomanager uw toepassing van Videomanager als VMS verder uitbreiden. Voorbeeld; Videomanager als toegangscontrole monitor met de LPR Plus module waarmee in combinatie met de Web-relay box toegangspoorten of een slagboom wordt angestuurd over het internet.

Netwerk

Met Ubiquiti Enterprise Network producten bieden we de mogelijkheid om enterprise level netwerk oplossingen te bieden. Schaalbaar en eenvoudig. Als basis of aanvulling op Videomanager. Uw netwerk beheerd vanuit een web based software omgeving met UniFi Controller. Faciliteer een robuuste Videomanager ervaring in aansluiten, monitoren en verificatie met Ubiquity Enterprise Netwerk producten.

Back to Top