Ondersteuning: +31(0)85 020 77 36 info@dvrsolutions.nl

Beheer uw klant veilig op afstand

Service & Onderhoud 2.0

Remote betekend voor uw klant snelle service en kosten besparing. Bent u bekend met Teamviewer? Wat zou u vinden van gebruiksgemak zonder financiële en functionele drempels? Dan is Videomanager Mesh iets voor u. Niet voor niks maar financieel en functioneel veel interessanter. Vanaf € 3,00 euro per gebruiker per maand.

Geen gedoe met dure maandelijkse licenties maar eenvoudig beschikbaar voor simpel tot enterprise level toegangsbeheer op al uw hardware, cross platform. Veilige dashboard toegang doormiddel van two factor authentication oftewel 2FA, voor maar een paar euro per maand. 

Wilt u een dedicated oplossing met corporate branding voor het beheer van uw klanten? Geen probleem. Wij richtten Videomanager Mesh voor u in. Hiermee heeft u toegang tot een variëteit aan hardware met de nodige hulpmiddelen als; desktop sessies, commandline interface, console en file management.

Neemt u contact met ons op zodat wij kunnen demonstreren welke voordelen wij u nog meer kunnen bieden met Videomanager mesh!

Back to Top