Support: +31(0)84 431 2743 info@dvrsolutions.nl
neem contact op!

Voor wie is Videomanager?

Videomanager is ontwikkeld voor meldkamers en installateurs. We kiezen ervoor te verkopen via partners die aan de eindklant adviseren. Videomanager wordt in combinatie met een meldkamer aansluiting of als VMS verkocht. Werken met partners heeft een groot voordeel. Bent u geïnteresseerd om een verkoop kanaal te worden neem dan contact op en bekijk of u onze partner kunt worden en met Videomanager de beste oplossing voor klanten afstemt.

Hoe verkoopt u uw producten en diensten?

Als u een eindgebruiker bent neemt u contact met ons op. Wij adviseren u graag en kunnen uw installateur van advies voorzien en helpen bij de realisatie van uw installatie.

Werkt VideoManager met PTZ-camera’s?

Jazeker! U heeft volledige PTZ fuctionaliteit met Videomanager voor bijna alle merken!

Wat is het verschil tussen IP en analoge camera’s?

IP-camera’s zijn de nieuwe generatie digitale camera’s. Analoge camera’s zijn de oudere generatie camera’s met een vergelijkbare kwaliteit als op een videorecorder en aangesloten middels coax kabel. Terwijl de nieuwe generatie analoge camera’s vrij goedkoop zijn, laat de kwaliteit op termijn vaak te wensen over. Vervang bij voorkeur uw systeem als u oude analoge camera’s heeft. De IP-camera’s aangesloten met utp cat5 kabel zorgen voor een scherp beeld evenals vele extra mogelijkheden, zoals analyse- en intelligente opties. Let wel op de kwaliteit want goedkope camera’s gebruiken goedkope onderdelen.

Werkt het met andere VMS systemen ?

Onze Videomanager  systeem werkt uitstekend met andere video management systemen. Vaak wordt Videomanager toegepast in aanvulling op andere vms systemen omdat er functionaliteit ontbreekt. We begrijpen uw investering en daarom kunnen we economisch voordelig aansluiten op uw bestaande systeem. We zijn continue bezig Videomanager integratie in gebouw management tools(domotica) en andere operating systemen te ontwikkelen. Verder zijn wij uiterst flexibel in het vinden van aansluiting op bestaande systemen.

Wat is VideoManager?

Videomanager is een gehoste videosurveillance dienst met de focus op het verbeteren van de verificatie in de meldkamer en onderweg. We hebben een grote diversiteit aan intelligente oplossingen en toepassingen. Op dit moment ligt de focus op de beveiligingsbranche, meldkamers en installateurs. Toepassingen voor onder meer de zorg en zorg meldkamers zijn in verregaande ontwikkeling.

Wat is UniFi-Cloud

UniFi Cloud is een gehoste management oplossing voor ICT infrastructuur. Het is geschikt voor het beheren van uw WiFi-, VOIP-, Routing- en Switching systemen. Middels de UniFi controller heeft u volledig beheer over alle locaties, hardware en gebruikers. U monitort gebruik en in geval van calamiteiten heeft u direct overzicht. Wij gebruiken UniFi Enterprise oplossingen ter ondersteuning van Videomanager.

Hoe vind facturatie plaats?

Voor alle handelsnamen en de producten en diensten die u afneemt geld dat u een factuur krijgt van DVR Solutions BV.

Hoe veilig zijn mijn gegevens in uw datacenter ?

DVR Solutions BV maakt gebruik van complete Privacy Encryptie technologie in het Videomanager Camera VMS. Het Videomanager Video API Platform versleutelt en houdt video(streams en storage) privé en uiterst veilig. Alle gegevens ondergaan bank-encryptie in opslag en tijdens de transmissie, waardoor het beveiligd is van begin tot eind. Alle “gehoste-diensten” en opslag van DVR Solutions BV zijn of worden ondergebracht in het land waar de diensten worden afgenomen. Hierover wordt u uitvoerig ingelicht ten tijde van het aangaan van een overeenkomst inzake onze gehoste diensten van DVR Solutions BV.

Welke invloed heeft mijn internet aansluiting?

Voor het toepassen van onze producten en diensten bent u in veel gevallen afhankelijk van een internet service provider zoals kpn, ziggo enz. Het komt veelvuldig voor dat ISP’s problemen hebben met hun netwerk. Videomanager is firewall vriendelijk en het video router meld zich na elke storing gewoon weer aan. Wij nemen echter geen enkele verantwoordelijkheid voor de dienstverlening van derden die van invloed zijn op onze producten en of diensten. Stel u op de hoogte van de it infrastructuur uw bedrijf, verbeter waar nodig en overleg bij voorkeur een beschrijving van de infrastructuur met de nodige gegevens van uw IT afdeling en ISP. Desgewenst kunnen wij voor u een rapportage maken en eventuele verbeteringen doorvoeren.

Ziet u uw vraag niet hier? Contacteer ons om het antwoord te krijgen.

Partners

stanleysecurity
Back to Top